Instant Heart Rate Monitor - Μετρήστε αξιόπιστα τους καρδιακούς παλμούς από το κινητό σας


Μια εξαιρετική και δωρεάν εφαρμογή είναι το "Instant Heart Rate Monitor", με την οποία μπορείτε να μετρήσετε τους καρδιακούς παλμούς από την κάμερα του κινητού σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android συσκευές και για καλύτερα αποτελέσματα, όπως μας λένε οι δημιουργοί της εφαρμογής, όταν θα επιχειρήσετε να μετρήσετε τους παλμούς σας, να υπάρχει φλας στην κάμερα του κινητού, ειδάλλως θα πρέπει να έχετε πολύ καλό φωτισμό στο περιβάλλοντα χώρο όταν θα κάνετε την μέτρηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να δουλέψει ο "παλμογράφος", είναι να τοποθετήσετε το δάκτυλο του χεριού σας (δείκτη) επάνω στην κάμερα.

Φυσικά, αυτή η εφαρμογή δεν αντικαθιστά μια ιατρική γνωμάτευση ή τα ειδικά ιατρικά μηχανήματα. Αποτελεί όμως μια πολύ καλή λύση όταν δεν έχουμε κάτι άλλο για να μετρήσουμε τους παλμούς μας. Αν όμως πρόκειται για θέματα υγείας, καλύτερα να απευθυνθείτε στον ιατρό σας.


Το "Instant Heart Rate Monitor" έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές στο Google Play store και η βαθμολογία αυτή την στιγμή είναι 4.3 αστέρια! Βέβαια, υπάρχει γκρίνια από Έλληνες όσο αναφορά τις διαφημίσεις, αλλά τι να πεις, πολύς κόσμος θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Επίσης, να αναφέρουμε ότι πάνω από 10.000.000 άνθρωποι έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Azumio Inc.
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: