Εδώ ψάχνεις...

Smallpdf - Μετάτρεψε PDF σε WORD χωρίς να κατεβάσεις τίποτα

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017


Το Smallpdf είναι ένα εκπληκτικό online εργαλείο με το οποίο μπορείτε με ένα κλικ στην κυριολεξία να μετατρέψετε τα PDF σας σε οποιοδήποτε φορμάτ θέλετε. Οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν παρόμοια προγράμματα για να μετατρέπουν κυρίως τα PDF σε αρχεία Word ώστε να είναι επεξεργάσιμα. Το δοκιμάσαμε με ένα Ελληνικό έγγραφο που ήταν σε PDF και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, με το Smallpdf μπορείτε να μετατρέψετε τα PDF σε PPT (αρχείο PowerPoint), JPG (αρχείο εικόνας), XLS (αρχείο Excel), DOCX (αρχείο Word) και φυσικά το αντίστροφο. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία Split, δηλαδή διαχωρισμό του PDF σε πολλά αρχεία, Λειτουργία Merge, δηλαδή ενσωμάτωση πολλών PDF σε ένα, λειτουργία Επεξεργασίας, κλειδώματος και συμπίεσης των PDF.

Όλα αυτά εντελώς δωρεάν αλλά με έναν περιορισμό στην δωρεάν έκδοση. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια από τις παραπάνω μόνο με 2 αρχεία την ώρα. Μετά από μία ώρα σου επιτρέπει να μετατρέψεις ακόμα 2 αρχεία κ.ο.κ. Αν δεν είσαι επαγγελματίας, δεν νομίζω να σε ενοχλήσει και ιδιαίτερα, διότι ποιος είναι αυτός που θέλει όλα τα αρχεία PDF που έχει να τα μετατρέψει σε WORD

Τέλος, να αναφέρουμε ότι είναι WEB εφαρμογή, που σημαίνει ότι οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα να διαθέτετε (Windows, Linux, Macintosh), δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Είναι Web εφαρμογή, άρα σε όλα
Κατασκευαστής: smallpdf
Πηγή: smallpdf.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα