True Combat - Δωρεάν FPS παιχνίδι με 4 διαφορετικές εκδόσεις


To True Combat είναι ένα εθιστικό δωρεάν first person shooter παιχνίδι και όπως μας λένε οι κατασκευαστές: "είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο από Gamers για Gamers".
Υπάρχουν 4 διαφορετικές δωρεάν εκδόσεις του True Combat, το "TrueCombat:Elite", το "Close Quarters Battle", το "Q3 TrueCombat 0.45" και το "Q3 TrueCombat 1.x". Διαλέγετε και παίρνετε. Τα δύο πρώτα βασίζονται στις μηχανές του Wolfenstein: Enemy Territory, ενός δωρεάν παιχνιδιού που παρουσιάσαμε σε παλιότερο άρθρο, και τα δύο τελευταία παιχνίδια βασίζονται στην μηχανή παιχνιδιού του Quake III.

To True Combat είναι διαθέσιμο για Windows, Linux και Macintosh Λειτουργικά συστήματα. Στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού όπου είναι διαθέσιμες και οι 4 εκδόσεις του True Combat. Κάθε έκδοση, όπως θα δείτε, έχει επιμέρους downloads, για παράδειγμα, το TrueCombat:Elite για να το εγκαταστήσετε, θα πρέπει na προηγηθεί η εγκατάσταση του Wolfenstein: Enemy Territory. Στη συνέχεια σας δίνονται κάποια patch, όπου πρέπει και αυτά να τα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή ώστε να έχετε ότι τελευταίο από αναβάθμιση.  Για περισσότερες πληροφορίες όσο αναφορά την εγκατάσταση του παιχνιδιού, ακολουθήστε τις οδηγίες του επίσημου Website.


Δείτε trailer από το παιχνίδι:



Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows All / Macintosh
Κατασκευαστής: TrueCombat.net
Πηγή: truecombatelite.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: