Google flights - Ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις αεροπορικό εισιτήριο

Αεροπορικά εισιτήρια

Ξέχασε ό,τι ήξερες για κλείσιμο εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, για προτάσεις ταξιδιών και για οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια. Το Google Flights ήρθε Ελλάδα για να μείνει και να σου προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στην επιλογή αεροπορικού εισιτηρίου, την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνεις το οικονομικότερο deal αλλά και μέσα από ένα καλαίσθητο περιβάλλον, εύκολο και χωρίς πολλά-πολλά, να βρεις τοποθεσίες που ίσως δεν είχες στο μυαλό σου για να ταξιδέψεις!

Είναι μια τρομερή ιστοσελίδα/web εφαρμογή που επιτέλους εδώ και αρκετό καιρό είναι στην Ελλάδα και φυσικά μιλάει άπταιστα Ελληνικά. Πάμε στο ψητό.

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια

Πως να κάνεις κράτηση

Πηγαίνεις στις Πτήσεις Google (Google Flights). Θα δεις μια λίστα με δημοφιλείς προορισμούς. Για να δεις τιμές πτήσεων και ξενοδοχείων, κάνε κλικ στο «εξερεύνηση προορισμών».
Στο επάνω μέρος, επιλέγεις τον αριθμό των στάσεων, την κατηγορία θέσης και τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμείς, αν θέλεις απλή μετάβαση ή μετ' επιστροφή, ακόμα και για πολλαπλούς προορισμούς. Επίσης, επιλέγεις για πόσα άτομα θα είναι το ταξίδι.

Αφού τα κάνεις όλα και επιλέξεις προορισμό και ημερομηνίες, θα δεις τη χαμηλότερη συνολική τιμή πτήσης για κάθε ημέρα.

Προαιρετικό: Για να φιλτράρεις τα αποτελέσματα, κάνε κλικ στην επιλογή Στάσεις, Τιμή, Εταιρεία, Ώρες ή Περισσότερα.

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια


Η καλύτερη τιμή για εισιτήριο με παρακολούθηση

Οι «Πτήσεις Google» μπορεί να παρακολουθεί τις τιμές για πτήσεις και προορισμούς που σας ενδιαφέρουν.

Επέλεξε τον προορισμό και τις ημερομηνίες που επιθυμείς και πάτησε το «Παρακολούθηση τιμής» για να αρχίσεις να παρακολουθείς τις πιο φθηνές πτήσεις.

► Πήγαινε στο Google Flights (Google Πτήσεις)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal