Δωρεάν Μαθήματα Τρίχορδου Μπουζουκιού [Ρεμπέτικα]


Σε παλιότερο άρθρο παρουσιάσαμε ακόμα μία σειρά εκμάθησης Μπουζουκιού με βίντεο από το Youtube μετον Νίκο Δαλδαβάνη, ο οποίος κάνει εξαίρετα μαθήματα και έχει εκπληκτική μεταδοτικότητα. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε ακόμα μία σειρά μαθημάτων μπουζουκιού, με την διαφορά ότι πρόκειται για Τρίχορδο μπουζούκι, ιδιαίτερα για ρεμπέτικα τραγούδια συνοδευόμενα με παρτιτούρα, ταμπλατούρα και συγχορδίες Ο Ηρακλής Καλογερόπουλος λοιπόν, έχει ανεβάσει 56 μαθήματα μέχρι στιγμής στο κανάλι του στο Youtube, στα οποία έχει γίνει εκπληκτική δουλειά.

Στην αρχή του κάθε μαθήματος παίζονται κανονικά τα κομμάτια ενώ στη συνέχεια τα ακούμε και σε αργό ρυθμό για καλύτερη κατανόηση. Ταυτόχρονα, φαίνονται οι συγχορδίες σε κάθε μέρος του τραγουδιού και όποτε αυτές αλλάζουν ενώ εμφανίζονται και οι ταμπλατούρες και σε πολλά τραγούδια και οι παρτιτούρες.

Όλα τα βίντεο εκμάθησης των ρεμπέτικων τραγουδιών, μπορείτε να τα απολαύσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο ► Μαθήματα εκμάθησης Ρεμπέτικων Τραγουδιών με τρίχορδο μπουζούκι

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: