TVTap - Η καλύτερη android εφαρμογή για να βλέπεις Αθλήματα, Ταινίες και Σειρές

δείτε δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων από την Android συσκευή σας


To TVTap είναι μια δωρεάν εφαρμογή για να παρακολουθείς αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων απ' όλο τον κόσμο, Ταινίες, Σειρές και άλλα θεάματα εντελώς δωρεάν (Παιδικά, Ντοκιμαντέρ κτλ). Λόγω της φύσης του προγράμματος, δεν θα το βρείτε στο Google Play Store αλλά μπορείτε να κατεβάσετε το .apk από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Υπόψιν, ότι στο TVTap δεν υπάρχουν Ελληνικά κανάλια αλλά ούτε και υπότιτλοι στις ταινίες και τις σειρές, γιαυτό τονίζουμε ιδιαίτερα την θέαση αθλητικών γεγονότων, που δεν χρειάζεται να γνωρίζετε την γλώσσα. Στο download link που σας δίνουμε, υπάρχουν εκδόσεις για android συσκευές (τηλέφωνα και τάμπλετ) αλλά και για TV Boxes.

Σημείωση: Λόγω ότι το TVTap δεν συμπεριλαμβάνεται στο Google Play store, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας, την αποδοχή λήψεων από άγνωστες πηγές.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 27.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: uktvnow
Πηγή: uktvnow
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus