NASA's Eyes - Δωρεάν πρόγραμμα από την NASA για την παρατήρηση των Πλανητών

Δωρεάν πρόγραμμα παρατήρηση Πλανητών από την NASA
Το δωρεάν πρόγραμμα NASA's Eyes είναι κατασκευασμένο από τη διαστημική υπηρεσία της NASA το οποίο χωρίζεται σε τρία μεγάλα μέρη:

1. Eyes on the Earth: Σου επιτρέπει να εξερευνήσεις τον πλανήτη μας και τις συνθήκες του, βάσει των δεδομένων και των παρατηρήσεων που προκύπτουν από τους δορυφόρους της NASA.

2. Eyes on the Solar System: Σου επιτρέπει να εξερευνήσεεις τους πλανήτες τους Ηλιακού μας συστήματος και τα διαστημόπλοια της NASA.

3. Eyes on Exoplanets: Θα σε βοηθήσει να μάθεις και να εξερευνήσεις τους πλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί τα τελευταία χρόνια γύρω από άλλα άστρα, πέρα από το ηλιακό μας σύστημα.

Είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα, κατάλληλο για τους λάτρεις της Αστρονομίας αλλά απαιτεί να είσαι συνδεδεμένος  στο ίντερνετ διότι αντλεί συνεχώς δεδομένα. Εκτός του NASA's Eyes, μπορείς να δεις ένα ακόμα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα που έχουμε παρουσιάσει παλιότερα στο dwrean.net, το Stellarium.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 35.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: NASA
Πηγή: eyes.nasa.gov
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal