«Ονόματα Ζώα Φυτά» - Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους


Το «Ονόματα Ζώα Φυτά» είναι ένα δωρεάν ελληνικό παιχνίδι για Android συσκευές, το οποίο προσομοιώνει το κλασικό ομώνυμο παιχνίδι με χαρτί και μολύβι, με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές!

Ξεκινώντας το παιχνίδι, επιλέγεται τυχαία ένα γράμμα και αρχίζεις να μαντεύεις λέξεις που ξεκινούν με το γράμμα αυτό στις παρακάτω κατηγορίες: Όνομα, Ζώο, Φυτό, Επάγγελμα, Χρώμα, Χώρα ή Πόλη.

Αν καταφέρεις και συμπληρώσεις λέξεις σε όλες τις κατηγορίες, μπορείς να πατήσεις παύση, έτσι ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας στους πόντους να κερδίσεις το παιχνίδι λόγω καλύτερου χρόνου.

Το παιχνίδι είναι Online, δηλαδή παίζεις με κάποιον άλλον μέσω διαδικτύου. Στέλνεις τις απαντήσεις σου και περιμένεις τον αντίπαλο να παίξει.


Το «Ονόματα Ζώα Φυτά» είναι σχετικά νέο και είναι φυσιολογικό στις διαθέσιμες λέξεις να υπάρχουν ελλείψεις. Για αυτό το λόγο η διαδικασία εμπλουτισμού του λεξικού γίνεται δυναμικά και με τη βοήθεια σου ώστε να αποφευχθεί η αργοπορημένη αναβάθμιση του λεξικού που απαιτεί αναβάθμιση ολόκληρης της εφαρμογής. Οι λέξεις που στέλνεις για πρόσθεση στο λεξικό αξιολογούνται από τους διαχειριστές της εφαρμογής και σου προσθέτουν/αφαιρούν πόντους, αναλογικά με το επίπεδό σου, για κάθε σωστή/λανθασμένη πρόταση λέξης.

Το παιχνίδι κρατάει ενδιαφέροντα στατιστικά από τις επιτυχίες σου σε όλες τις κατηγορίες και έτσι μπορείς να δεις σε ποιες υπερτερείς.

Παλιότερα είδαμε ένα παρόμοιο παιχνίδι το οποίο μπορείς να παίξεις με φίλο σου που μέσω bluetooth. Αυτή είναι η πρώτη online προσπάθεια και νομίζω ότι αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία κατεβάζοντας την στην Android συσκευή μας.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής: Lisgar Studios
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: