Google Easter Eggs: Διασκεδαστικά κολπάκια της Google αναζήτησης


Η Google αναζήτηση κρύβει κάποια ωραία και διασκεδαστικά μυστικά τα οποία ονομάζονται easter Eggs, πασχαλινά αυγά στην ελληνική, και τα ονόμασε έτσι διότι θέλει να προσδώσει την έκπληξη που υπάρχει όταν ανοίγουμε ένα πασχαλινό αυγό και δεν ξέρουμε τι έχει μέσα.

Σήμερα θα σας δείξουμε μερικά διασκεδαστικά easter eggs που έχουν αρκετή πλάκα και νομίζω θα το κατά ευχαριστηθείτε.

1. Δοκιμάζοντας να γράψετε στην αναζήτηση της Google την λέξη "askew" θα σας εμφανίσει κανονικά τα αποτελέσματα αλλά λιγάκι πιο στραβά!
2. Πληκτρολογώντας την φράση "do a barrel roll" θα δείτε ότι τα αποτελέσματα πριν εμφανιστούν κανονικά, στριφογυρνάνε.
3. Πάμε τώρα στην φράση "Doodle Pacman" και πατήστε το enter. Θα βρεθείτε μπροστά στο κλασικό παιχνίδι PacMan, και μπορείτε να παίξετε όσες παρτίδες θέλετε.
4. Πληκτρολογώντας την φράση "Google Gravity" και πατώντας στο πρώτο αποτέλεσμα που θα δείτε, θα μεταφερθείτε σε παρόμοια σελίδα του Google όπου με οποιαδήποτε κίνηση, θα αρχίσει να γκρεμοτσακίζονται όλα τα γραφικά στην οθόνη σας.
5. Πληκτρολογώντας την φράση "Google Snake" θα μπορείτε να παίξετε το κλασικό παιχνίδι φιδάκι.
9. Πληκτρολογώντας την φράση "cube slam" και πατώντας το κουμπί "αισθάνομαι τυχερός", θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να παίξετε ένα πανέμορφο κλασικό παιχνίδι τύπου air hockey game σε τρισδιάστατο περιβάλλον.

Ελπίζω να βρήκατε διασκεδαστικά τα "μυστικά" της Google αναζήτησης. Αν γνωρίζετε κάτι που δεν έχει ειπωθεί εδώ, μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια.

Επίσης, δείτε προηγούμενο άρθρο μας που αναφέρουμε για 3 ακόμα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις δωρεάν μέσω της Google Αναζήτησης.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: