FenoPhoto - Με ένα κλικ βελτιώστε τις φωτογραφίες σας



Το FenoPhoto είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα, πανεύκολο στη χρήση, το οποίο σας προσφέρει βελτίωση των φωτογραφιών στην κυριολεξία με ένα κλικ.
Το πρόγραμμα προσαρμόζει αυτόματα τα επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης, εξισώνει τις σκιές, αφαιρεί το θόρυβο, αυξάνει την ευκρίνεια και ρυθμίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις γάμμα (Gamma Settings).

Με αρκετές φωτογραφίες που δοκιμάσαμε, είδαμε μια σταθερή βελτίωση στο συνολικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας ακριβώς τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, χωρίς να επέμβουμε πουθενά. Φυσικά, αν το δοκιμάσετε και δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα, μπορείτε να επέμβετε χειροκίνητα.
Ένα ακόμα θετικό στοιχείο του FenoPhoto είναι ότι ευπορείτε να ελέγξετε τη διαφορά μεταξύ της αρχικής και της βελτιωμένης έκδοσης της εικόνας σας κάνοντας απλά ένα αριστερό κλικ πάνω της.

Το FenoPhoto μπορεί να επεξεργαστεί μεμονωμένες εικόνες ή έναν ολόκληρο φάκελο με εικόνες. Τα αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν σε μορφή JPG.

Τέλος, να αναφέρουμε  ότι ο προγραμματιστής του FenoPhoto, έχει ανακοινώσει στην επίσημη σελίδα του ότι σύντομα θα υπάρξει η αντίστοιχη εφαρμογή για Android συσκευές.

Έκδοση: 3.1.0
Μέγεθος: 90.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: fenomeno83
Πηγή: fenophotoapp.altervista.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: