«Guitar chords and tabs» - Χιλιάδες δωρεάν συγχορδίες για κιθάρα



Το "Guitar chords and tabs" είναι μια ενδιαφέρουσα και δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές, η οποία απευθύνεται σε κιθαρίστες ή εκπαιδευόμενους στην κιθάρα. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να βρεις και να δεις πάνω από 800.000 συγχορδίες (Chords) και ταμπλατούρες (Tabs) από εκατοντάδες καλλιτέχνες.

Στο "Guitar chords and tabs", μπορείς να έχεις πρόσβαση Offline στα αγαπημένα σου κομμάτια, φυσικά τα οποία έχεις βάλει από πριν στη λίστα των Favorites, μπορείς να αλλάξεις το χρώμα των συγχορδιών πάνω από τους στίχους, να φτιάξεις τα δικά σου κομμάτια και να τα σώσεις στην εφαρμογή αλλά και πρόσβαση στο ιστορικό των κομματιών που είδες.




Επίσης, σου παρέχεται εργαλείο Chord Transposing, με το οποίο μπορείς να αλλάξεις την τονικότητα ενός τραγουδιού αλλά και ένα εργαλείο για να κουρδίζεις την κιθάρα σου.

Στο google play store έχει ξεπεράσει το 1.000.000 downloads ενώ η βαθμολογία του βρίσκεται στα 4.3 αστέρια ανάμεσα από 42.714 κριτικές.

Αν είστε από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:





Έκδοση: 2.7.6
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.0 και άνω
Κατασκευαστής: Xssemble
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: