Mutant Boidae - Παίξτε "πέτρα, ψαλίδι, χαρτί" με αντίπαλο τον υπολογιστή

δωρεάν παραλλαγή του παιχνιδιού πέτρα, ψαλίδι, χαρτί


Το Mutant Boidae ή στα ελληνικά «Μεταλλαγμένοι Βόες» είναι ένα δωρεάν και ελληνικό παιχνίδι με το οποίο παίζετε ενάντια στον υπολογιστή. Αφού κατεβάσετε το αρχείο που σας έχουμε στο τέλος του άρθρου, απλά κάντε κλικ στο παιχνίδι και αυτό θα ανοίξει κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι που μοιάζει με το κλασικό "πέτρα, ψαλίδι, χαρτί" που παίζαμε πιτσιρικάδες.

Πως παίζετε το παιχνίδι
Στο παιχνίδι έχετε τρεις κάρτες του μεταλλαγμένου βόα: της Φωτιάς, του Νερού και του Φυτού. Ο αντίπαλος υπολογιστής έχει τις ίδιες κάρτες με εσάς. Επιλέξτε μια κάρτα και πατήστε το κουμπί επίθεση για να εμφανιστεί η επιλογή του αντιπάλου και να δείτε αν κερδίσατε ή χάσατε.

Ποιες κάρτες κερδίζουν
Η κάρτα της φωτιάς μπορεί να κερδίσει την κάρτα του φυτού, αντίστοιχα, η κάρτα του φυτού μπορεί να κερδίσει την κάρτα του νερού ενώ το νερό μπορεί να κερδίσει την φωτιά. Αν και οι δυο (εσείς και ο υπολογιστής) επιλέξετε την ίδια κάρτα, έχετε ισοπαλία.

Πότε τελειώνει το παιχνίδι
Η κάθε σωστή μαντεψιά είναι 100 πόντοι (για εσάς ή τον υπολογιστή) ενώ στην ισοπαλία δεν κερδίζει κανείς. Νικητής θα είναι ο παίκτης που θα φτάσει πρώτος στους 1000 πόντους ή στις 10 σωστές μαντεψιές.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 92 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Παναγιώτης Κούβαρης
Πηγή: -
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus