Clue Story Κόμικ Α - Ένα Ταξίδι στο Διάστημα (Ελληνική εφαρμογή)

Δωρεάν διαδραστική και διδακτική εφαρμογή


Μετά την πετυχημένη και πρωτότυπη διαδραστική εφαρμογή/μυθιστόρημα για Smartphones του Πάρι Περάκη, "Clue Story" που παρουσιάσαμε στο Site μας -όσοι δεν την κατεβάσατε, σας προτείνω να το κάνετε τώρα- ο συγγραφέας δημιούργησε το Κόμικ του Clue Story, και πάλι σε εφαρμογή για Android συσκευές.

Όπως μας αναφέρει και ο ίδιος ο Πάρις Περάκης:

Μετά την επιτυχία της πρώτης μετατροπής του μυθιστορήματος "Clue Story #1" σε εφαρμογή, έρχεται η δημιουργία του "Clue Story - Κόμικ", ενός αλληγορικού και διδακτικού παιχνιδιού που περνά σοβαρά αντιρατσιστικά - αντιπολεμικά μηνύματα και μεταδίδει πολύτιμες έννοιες και αξίες στη νέα γενιά.
Πρόκειται για ένα ταξίδι στο διάστημα κατά το οποίο κάθε παιδί μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους φόβους του με θάρρος, να αποδέχεται τη διαφορετικότητα και παράλληλα ακονίζει το μυαλό του λύνοντας γρίφους, ανακαλύπτει ενδιαφέρουσες "διαστημικές" πληροφορίες και παίζει έξυπνα παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία.

Δείτε ένα trailer της εφαρμογής:



Εκτός από παιδιά, νομίζω και οι ενήλικες (που αισθάνονται ακόμα παιδιά), θα απολαύσουν αυτό το δημιούργημα του συγγραφέα.
Στο download link που θα δείτε πιο κάτω, σας παραπέμπουμε στο πρώτο επεισόδιο του κόμικ για να το κατεβάσετε ελεύθερα στη συσκευή σας. Σας προτρέπω όμως, να "θυσιάσετε" έναν καφέ και να δαπανήσετε 2,99€ για να αποκτήσετε το 2ο επεισόδιο του "Clue Story Κόμικ", κάνοντας κλικ εδώ. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι διατίθενται σε προνομιακή τιμή τα βιβλία του Clue Story σε έντυπη μορφή. Μπορείτε να τα βρείτε όλα κάνοντας κλικ εδώ.

Έκδοση: 4.1
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1 και άνω
Κατασκευαστής: Πάρις Περάκης
Πηγή: cluestory.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus