Δωρεάν δορυφορικό Ίντερνετ για όλους με μεγάλες ταχύτητες



Η NASA εδώ και 3 χρόνια περίπου ξεκίνησε ένα "κρυφό" project με κωδική ονομασία "InterSat4All", που στην ουσία εκμηδένισε το κόστος του δορυφορικού Ίντερνετ εκμεταλλεύοντας τους υπάρχοντες εκατοντάδες δορυφόρους που "πετάνε" πάνω από την γη χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία που μπορεί να διαμοιράσει εύκολα και γρήγορο internet για όλους.

Το αξιοσημείωτο στο Project αυτό είναι ότι δεν θα χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός, όπως για παράδειγμα δορυφορικό πιάτο, αλλά με ένα απλό ειδικό στικάκι που θα συνδέεται στοn υπολογιστή σας θα μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο από οποιοδήποτε σημείο του Πλανήτη. Φυσικά, όλα αυτά χωρίς να χρειάζεστε την υποστήριξη κανενός τηλεφωνικού παρόχου.

Το "InterSat4all" θα ξεκινήσει πιλοτικά στις Η.Π.Α από τον ερχόμενο μήνα, και θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της σταδιακά σε όλο τον πλανήτη μέχρι και το καλοκαίρι, όπως αναφέρει ο ιθύνων νους του Project και μηχανικός Υπολογιστών του M.I.T, Robert Tsentam.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus