JustBeamit - Η δωρεάν εφαρμογή για να στέλνεις τεράστια αρχεία

Δωρεάν online υπηρεσία αποστολής μεγάλων αρχείων

Πολλές φορές, θέλουμε να μοιραστούμε αρχεία από τον υπολογιστή μας με τους φίλους μας, αλλά είτε το μέγεθός τους υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο των υπηρεσιών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, είτε αυτό είναι αδύνατο μέσω των κοινωνικών δικτύων ή των λοιπών υπηρεσιών επικοινωνίας.
Έτσι λοιπόν, η διαδικτυακή υπηρεσία JustBeamIt, έρχεται για να καλύψει αυτό το ζήτημα και να μας προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο online εργαλείο.

Ο ρόλος του είναι απλός

Το JustBeamIt, μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη διαμοίραση αρχείων, δημιουργώντας απευθείας συνδέσμους (links), για το αρχείο που επιθυμείς να διαμοιράσεις.

Σημειωτέο, πως η υπηρεσία «φημίζεται» για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά της. Χαρακτηριστικά δε, για τη χρήση της, δεν απαιτείται καν δημιουργία λογαριασμού!

Η λειτουργία της υπηρεσίας

Επιλέγεις το αρχείο που θέλεις να διαμοιράσεις, το μεταφέρεις στο JustBeamIt (με drag & drop ή απλά επιλέγοντάς το) και πατώντας το κουμπί «Create Link», δημιουργείται ένας σύνδεσμος (link). Στη συνέχεια, μπορείς να μοιράσεις τον σύνδεσμο στους ενδιαφερόμενους, ώστε να κατεβάσουν το αρχείο στον υπολογιστή τους. Επιπλέον, δημιουργείται και ένα QR Code, για όσους θέλουν να κατεβάσουν το αρχείο με το smartphone τους. 

Σημαντικές σημειώσεις 
  • Ο σύνδεσμος, παραμένει ενεργός για 10 λεπτά μετά τη δημιουργία του και πρέπει ο browser σου, κατά τη μεταφορά, να παραμείνει ανοιχτός!
  • Ο κάθε σύνδεσμος, μπορεί να διαμοιραστεί μόνο προς έναν ενδιαφερόμενο τη φορά!
  • Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί, κανένα αρχείο δεν μένει στο server της εφαρμογής. 

Μπες στο JustBeamit

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal