«Emulator for C64» - Παίξτε δωρεάν πάνω από 80 παιχνίδια του Commodore 64

Δωρεάν Emulator για τον Commodore 64 με πάνω από 80 παιχνίδια


Ξαναζήστε εποχές 80's στο Gaming και συγκεκριμένα παίζοντας παιχνίδια στον πασίγνωστο υπολογιστή Commodore 64, που στην εποχή του (δημιουργήθηκε το 1982) άφησε άφωνο τον περισσότερο κόσμο και αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό πωλήσεων που είχε. Μιλάμε για έναν υπολογιστή ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στα βραβεία Γκίνες ως ο υπολογιστής με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Φυσικά δεν σας λέμε να τον αγοράσετε αλλά να παίξετε τα πιο γνωστά παιχνίδια μέσα από ένα πανέμορφο emulator που έφτιαξε ο Έλληνας προγραμματιστής Μιχάλης Αταλιάλης. Ο "Emulator for C64" όπως ονομάζεται, είναι μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή (χωρίς διαφημίσεις) και περιέχει πάνω από 80 τίτλους παιχνιδιών του Commodore 64.




Θα βρείτε τίτλους όπως Rambo, 1943, Asterix, Aliens, Arkanoid, Green beret, Bomb Jack, Pitfall,   Wonder Boy, Bubble Bobble και άλλους δυνατούς τίτλους και όπως καταλαβαίνετε από τα παιχνίδια που σας έγραψα, πρόκειται για την αφρόκρεμα της οκτάμπιτης εποχής. Διατίθεται μόνο για Windows 10 συσκευές (Υπολογιστή και Smartphone) και θα το βρείτε στο επίσημο store της Microsoft (σας δίνουμε το download link στο τέλος του άρθρου).

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο στα ελληνικά από τον φίλο και συνεργάτη Πάνο και το κανάλι του Retropolis Greece:






Έκδοση: 8.1
Μέγεθος: 29.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Μιχάλης Αταλιάλης
Πηγή: Microsoft Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus