PNotes.NET - Οργανώστε τη ζωή σας με εικονικές αυτοκόλλητες σημειώσεις

Δωρεάν πρόγραμμα οργάνωσης γραφείου με ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα


Το PNotes.NET είναι μια δωρεάν εφαρμογή που προσομοιώνει τα κλασικά αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι στο γραφείο ή στην εργασία μας. Η διαφορά είναι ότι πρόκειται για ηλεκτρονικά χαρτάκια που "κολλάνε" στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή, φυσικά με μεγαλύτερη γκάμα επιλογών από τα κλασικά χαρτάκια με τα οποία γεμίζουμε το γραφείο μας και πολλές φορές χάνονται. Αν μη τι άλλο, είναι και οικολογικά!

Με το PNotes.NET μπορείς να δημιουργήσεις άπειρες σημειώσεις, να τις αρχειοθετήσεις σε κατηγορίες, να χρωματίσεις τα σημαντικά μέρη, να δώσεις προτεραιότητες σε εργασίες, να αλλάξεις το μέγεθος των γραμματοσειρών αλλά και να βάλεις κωδικό ώστε να αποφύγεις δυσάρεστα γεγονότα από «τρίτα μάτια».

Αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα, «κάθεται» αθόρυβα στην System Tray της επιφάνειας εργασίας και κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής, σου εμφανίζονται οι επιλογές του. Σημαντικό είναι το μενού του Control Panel, όπου εκεί μπορείτε να δείτε μαζεμένες όλες τις σημειώσεις σας. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι διατίθεται και σε portable μορφή, δηλαδή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή σας. Με αυτό τον τρόπο, βάζετε το πρόγραμμα σε ένα φλασάκι και κουβαλάτε τις σημειώσεις πάντοτε μαζί σας.

Σημαντικό: Επειδή το PNotes είναι εντελώς δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείτε να συνεισφέρετε στη διατήρηση του προγράμματος κάνοντας μια δωρεά στον δημιουργό. 

Έκδοση: 3.8.1
Μέγεθος: 4.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Andrey Gruber
Πηγή: pnotes.sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus