4 δωρεάν εφαρμογές για να φτιάξεις βίντεο με τις φωτογραφίες σου


Βίντεο με φωτογραφίες

Πολύς κόσμος αναζητά τέτοιου είδους προγράμματα για να μην μπλέκει με πολύπλοκες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο. Όταν θέλεις ένα πρόγραμμα για να φτιάξεις βίντεο από τις φωτογραφίες σου, πρέπει να είναι κάτι απλό και εύκολο. Έτσι κι' εμείς, κατά καιρούς γράψαμε γι' αυτές τις εφαρμογές οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες στο site μας. Είπαμε να τις συγκεντρώσουμε σε ένα άρθρο για να έχετε άμεσα τη δυνατότητα επιλογής. Ξεκινάμε λοιπόν:

  • Free Photo Slideshow Maker - Δωρεάν εφαρμογή για Windows, με την οποία φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα βίντεο με τις φωτογραφίες σου με μουσική υπόκρουση και εφέ μετάβασης. (Download) 
  • 4K Slideshow Maker - Δωρεάν εφαρμογή για Windows, MacOS και Linux, με το οποίο φτιάχνετε υψηλής ανάλυσης Slideshows με τις αγαπημένες φωτογραφίες σας αλλά και να τις ντύσετε με μουσική και να παίξετε με τα εφέ μετάβασης. (Download) 
  •  WOW Slider - Το πρόγραμμα αυτό είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα με τη διαφορά ότι τα Slideshows μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο δικό σας Website χωρίς να έχετε γνώσεις προγραμματισμού. (Download) 
  • Το PhotoStage είναι μια δωρεάν εφαρμογή που το όνομά της την αδικεί. Δεν είναι μόνο για φωτογραφίες αλλά μπορείς να δημιουργήσεις slideshows από ψηφιακές  φωτογραφίες, βίντεο και φυσικά να προσθέσεις μουσική από έτοιμο αρχείο ή να ηχογραφήσεις τη φωνή σου. (Download)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram