«Βρες την εικόνα - Πόλεις του κόσμου» - Δωρεάν εκπαιδευτικό παιχνίδι για όλους

"Βρες την εικόνα - Πόλεις του κόσμου" - Δωρεάν εκπαιδευτικό παιχνίδι για όλους


Όταν βρισκόμαστε μπροστά σε εκπαιδευτικές εφαρμογές/παιχνίδια και μάλιστα φτιαγμένα από Έλληνες δημιουργούς, είναι η καλύτερή μας. Έτσι και με το φρέσκο παιχνίδι "Βρες την εικόνα - Πόλεις του κόσμου", ένα διασκεδαστικό και επιμορφωτικό παιχνίδι γενικών γνώσεων, όπου προσπαθείς να μαντέψεις από μια σχετική φωτογραφία την πόλη ή την χώρα που βρίσκεται. Τα γράμματα που απαρτίζουν τη σωστή απάντηση βρίσκονται κάτω από την εικόνα, μπερδεμένα με άλλα. Ακόμα και την απάντηση να μην γνωρίζεις, αυτός ο αναγραμματισμός θα σε βοηθήσει.

Αν κάπου κολλήσεις, υπάρχουν νομίσματα που κερδίζεις από προηγούμενες σωστές απαντήσεις και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να σε βοηθήσουν:

  • Ξοδεύοντας 5 νομίσματα, σου αποκαλύπτεται ένα γράμμα από τη σωστή λέξη
  • Ξοδεύοντας 15 νομίσματα,  αφαιρούνται άσχετα γράμματα από την λίστα
  • Ξοδεύοντας 25 νομίσματα, σου αποκαλύπτεται η απάντηση. 

Υπόψιν, ξεκινώντας το παιχνίδι έχεις ήδη 20 διαθέσιμα νομίσματα.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα βοήθειας από τους φίλους σου μέσω του Messenger και του Viber.  Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν σχεδόν 90 επίπεδα με χώρες και πόλεις που πρέπει να βρεις. Μην ξεχάσεις, να πατάς το κουμπί "Έλεγχος νέων επιπέδων" για να σου προστεθούν νέα επίπεδα εάν υπάρχουν. Φυσικά, το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν, διαθέσιμο για android συσκευές μέσω του Google Play Store.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το παρακάτω QR Code:




Έκδοση: 3.6.7z
Μέγεθος: 24 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: myAndroidApps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus