Alto's Odyssey - Το πιο ατμοσφαιρικό δωρεάν παιχνίδι που υπάρχει

Alto's Odyssey - Δωρεάν ατμοσφαιρικό παιχνίδι για Android συσκευές


Το Alto's Odyssey είναι η συνέχεια του θρυλικού και δωρεάν Alto's Adventure για Android συσκευές, το οποίο παρουσιάσαμε παλιότερα στο dwrean.net. Στο παιχνίδι δεν χρειάζεται να έχετε παίξει το ένα για να απολαύσετε το άλλο. Λειτουργούν ως αυτοτελή αλλά και τα δύο είναι εξίσου εκπληκτικά.

Όπως λένε οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, "είναι εύκολο να το παίξετε, αλλά δύσκολο να το μάθετε καλά". Η εκπληκτική ατμοσφαιρική διάθεση που υπάρχει στο παιχνίδι είναι το κάτι άλλο και όπως αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο για τον προκάτοχό του, οι δημιουργοί του πρέπει να είναι και καλλιτέχνες εκτός από προγραμματιστές.




Στο Alto's Odyssey εξερευνάτε διάφορα οικοσυστήματα, από αμμόλοφους μέχρι φαράγγια αλλά και πόλεις-ναούς, μπορείτε να απολαύσετε πλούσια και διάφορα τοπία, με μοναδικά γραφικά και εξίσου εκπληκτικό game play. Εκτός από το δυναμικό φωτισμό και τα καιρικά φαινόμενα όπως αμμοθύελλες και πεφταστέρια, η έρημος φιλοξενεί επίσης ανεμοστρόβιλους και ορμητικά νερά.

Με μια γαλήνια μουσική υπόκρουση αλλά και χωρίς σκορ, νομίσματα και power-up, το παιχνίδι είναι ο ορισμός της απόλυτης χαλάρωσης.
Προτείνουμε, όταν παίζετε το Alto's Odyssey να φοράτε ακουστικά, διότι η αυθεντική μουσική και τα μοναδικά ηχητικά εφέ ανεβάζουν το παιχνίδι δέκα επίπεδα!


Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε το παιχνίδι μέσω του QR Code:




Έκδοση: 1.0.1
Μέγεθος: 57 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: Noodlecake Studios Inc
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus