Datally - Δες ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερα δεδομένα στο κινητό σου

Δωρεάν εφαρμογή ελέγχου κατανάλωσης δεδομένων στο κινητό


Όταν βλέπουμε εφαρμογές από την Google, σίγουρα κάτι ποιοτικό υπάρχει και μάλιστα όταν είναι δωρεάν αξίζει να του γράψουμε ένα άρθρο. Τι dwrean.net είμαστε εξάλλου;
Το Datally είναι μια δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές, η οποία σε βοηθάει να κατανοήσεις πως καταναλώνεις τα δεδομένα σου αλλά και πως να τα διαχειριστείς σωστά.

Η ταξινόμηση της κατανάλωσης των δεδομένων γίνεται ανά ώρα, ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο ποιες εφαρμογές καταναλώνουν δεδομένα.

Σε πρόσφατη αναβάθμιση της εφαρμογής, προστέθηκαν 4 επιπλέον ενδιαφέρουσες λειτουργίες:


  • Guest Mode: Ενεργοποιώντας τη λειτουργία αυτή, μπορείς να προκαθορίσεις τα δεδομένα που θα ξοδέψεις εσύ ή κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί τη συσκευή σου. 
  • Daily Limit: Πάλι έχουμε να κάνουμε με καθορισμό δεδομένων αλλά αυτή η λειτουργία αφορά την κατανάλωση δεδομένων σε μία ημέρα. Μπορείς να θέσεις ημερήσια όρια και όταν τα φτάσεις ειδοποιείσαι για να σταματήσεις άμεσα τη κατανάλωση δεδομένων. 
  • Unused Apps: Όταν έχεις μια εφαρμογή που τρέχει στο Background και σου "τρώει" δεδομένα, δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Με αυτή την λειτουργία, μπλοκάρονται οι εφαρμογές που καταναλώνουν δεδομένα και έχετε ξεχάσει ανοικτές. 
  • WiFi Map: Εμφανίζει στον χρήστη έναν χάρτη με τα διαθέσιμα ανοικτά δίκτυα WiFi της περιοχής που βρίσκεται. 

Η εφαρμογή έχει πάνω από 10.000.000 downloads και η κριτική είναι αρκετά υψηλή στα 4.3 αστέρια από 32.508 χρήστες μέχρι στιγμής.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 5.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus