«Κασετόφωνο» - Δωρεάν εφαρμογή με επιλεγμένες μουσικές λίστες για κάθε περίσταση

Δωρεάν εφαρμογή με επιλεγμένες μουσικές λίστες


Το "Κασετόφωνο" είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές, που περιέχει συλλογές τραγουδιών/playlists για κάθε γούστο και περίσταση. Υπάρχουν εκατοντάδες οργανωμένες λίστες και ανάλογα τη διάθεση, τη δραστηριότητα, τη χρονική στιγμή, ακόμα και τον καιρό, υπάρχει η αντίστοιχη "κασέτα" για να ακούσεις.

Όλες οι επιλογές είναι στην ουσία playlists από το Youtube, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο για να τις ακούσεις. Η εφαρμογή του "κασετοφώνου" αποτελεί την εναλλακτική επιλογή του επίσημου website kasetophono.com, το οποίο χαίρει μεγάλης απήχησης, πρωτίστως στο ελληνόφωνο αλλά και το ξένο κοινό μιας και είναι δίγλωσσο.

Στο Google Play Store, η κριτική που απέσπασε η εφαρμογή είναι εντυπωσιακή αφού συγκεντρώνει 4.9 αστέρια ενώ μέχρι στιγμής έχει κατέβει πάνω από 10.000 φορές.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR Code:Έκδοση: 1.0.3
Μέγεθος: 3.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: kasetophono.com
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus