[How to]: Πως κατεβάζεις βίντεο από το Υoutube αφαιρώντας τρία γράμματα

Κατέβασμα βίντεο από το Youtube

Ο τίτλος μπορεί να σε ξενίζει ή να νομίζεις ότι τρολάρουμε αλλά ποτέ δεν θα δεις σε αυτό το site να σε κοροϊδεύουμε. Κάποιοι έξυπνοι τύποι δημιούργησαν ένα site και το ονόμασαν yout.com. Εντάξει, θα μου πεις, που είναι το έξυπνο; Σου θυμίζει μήπως κάτι αυτό το όνομα; Για πρόσεξε καλύτερα. Μα φυσικά, αν βάλεις και το "ube" στο τέλος τότε μας κάνει το Youtube!

Έτσι λοιπόν, όταν βλέπεις ένα βίντεο στο Youtube και θέλεις να το κατεβάσεις, μπορείς πολύ απλά να αφαιρέσεις τα τρία γράμματα "ube" από το σύνδεσμο του βίντεο και αμέσως θα σε ανακατευθύνει στο yout.com όπου είναι μια online εφαρμογή με την οποία κατεβάζεις βίντεο και μουσική από το youtube.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα: πες ότι θέλεις να κατεβάσεις το βίντεο που ο σύνδεσμος του είναι αυτός: https://www.youtube.com/watch?v=bFXnOMhoSXI. Ωραία, τώρα αφαίρεσε το "ube" από το link και άφησε το υπόλοιπο όπως είναι, δηλαδή έτσι: https://www.yout.com/watch?v=bFXnOMhoSXI. Δες τώρα τι «μαγικό» γίνεται! Καλό ε;




Από το yout.com, μπορείς να επιλέξεις την ποιότητα του βίντεο, να κατεβάσεις το κομμάτι ως MP3 αλλά και να «κόψεις» τα MP3 στα σημεία που θέλεις και να κατεβάσεις μόνο ένα τμήμα του. Στη δωρεάν έκδοση μπορείς να κατεβάσεις βίντεο μέχρι και 480p ανάλυση και τα MP3 σε 128 kbit/s. 
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη καταβρήκα με αυτή την εφαρμογή!


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram