Squid - Η δωρεάν εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που κρατάς σημειώσεις

Δωρεάν εφαρμογή για να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις

Μπορεί τα τελευταία χρόνια όλοι να έχουμε πάνω μας μία smart συσκευή, ένα tablet ή κινητό τηλέφωνο, όμως ακόμη και σήμερα οι περισσότεροι προτιμούν να κρατάνε σημειώσεις σε πραγματικά τετράδια, με στυλό και μολύβι. Κακά τα ψέματα, η ψηφιακή καταγραφή σημειώσεων δύσκολα θα φτάσει την ταχύτητα και την απλότητα του τετραδίου, όμως πολλές φορές μας δίνει δυνατότητες και λειτουργίες που ούτε καν είχαμε φανταστεί.

Το Squid είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για όσους θέλουν να γευτούν αυτές τις νέες δυνατότητες. Πέρα από τα κλασικά, όπως το να δημιουργούμε τετράδια με αρκετές σελίδες, ή τη δυνατότητα διαμοιρασμού και εξαγωγής των σημειώσεων μας σε διάφορες μορφές αρχείων, το Squid προχωράει ακόμη παραπέρα. Επιτρέπει την εισαγωγή εικόνων και φωτογραφιών στα ψηφιακά μας τετράδια, πράγμα αρκετά χρήσιμο για όσους δεν προλαβαίνουν -ή βαριούνται- να αντιγράφουν ότι γράφει ο πίνακας της σχολής και από κάτω μπορεί να συνεχιστεί η λύση της άσκησης ή να συνεχιστούν οι σημειώσεις.

Παράλληλα διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για ευκολότερη εισαγωγή μαθηματικών τύπων, ενώ διαθέτει αρκετές λειτουργίες για όσους έχουν πενάκι για την συσκευή τους. Τέλος, η διανυσματική μηχανή που χρησιμοποιεί επιτρέπει το ζουμ, χωρίς να υπάρχει καμία αλλοίωση στις σημειώσεις μας.

Το Squid διατίθεται δωρεάν μέσω του Google Playstore και είναι συμβατός με οποιαδήποτε Android συσκευή, smartphone ή tablet, ενώ μέσω της επί πληρωμή έκδοσής του προστίθενται ακόμη περισσότερες δυνατότητες σε αυτό.

Δες ένα βίντεο με τις δυνατότητες του Squid:

  



Έκδοση: 4.0.26
Μέγεθος: 21 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0+
Κατασκευαστής: Steadfast Innovation
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal