LifeSteps - Ελληνική ιστοσελίδα που δίνει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων

απλοί και κατανοητοί οδηγοί για κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής


Το LifeSteps είναι το "αδερφάκι" του γνωστού PCsteps, όπου μέσα από τις σελίδες του προσπαθεί να μας παρουσιάσει λύσεις για καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα. Στο LifeSteps θα βρείτε απλούς και κατανοητούς "Οδηγούς ζωής" για μικρά αλλά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας ενός ανθρώπου, με σκοπό τη λύση τους ή τη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής.
Από θέματα όπως "τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη μπαταρία ενός αυτοκινήτου" μέχρι και "προγράμματα για θέσεις εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ",  ακούγονται απλά για ορισμένους που ενδιαφέρονται, αλλά ο περισσότερος κόσμος αγνοεί ή βαριέται να ψάχνει. Μάλλον προτιμά το έτοιμο και το LifeSteps είναι "μανούλα" στο να σου σερβίρει έτοιμες λύσεις.

Οι οδηγοί του LifeSteps είναι αναλυτικοί, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε από το PCsteps, και χωρίζονται σε 8 κατηγορίες: Ταξίδια, Συμβουλές ζωής, Υγεία, Τεχνολογία, Auto-Moto, Γιορτές-Δώρα, Πρόληψη-Ασφάλεια, Οικονομικά και Πρόσωπα.

Επισκεφτείτε τη σελίδα ► LifeSteps.gr 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus