Ψάξε στο dwrean.net:

TeaTV - Ακόμη μία λύση για δωρεάν ταινίες και σειρές με υπότιτλους στον υπολογιστή και στην τηλεόρασή

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018


πρόγραμμα για ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους


To ΤeaTV είναι ακόμη μία εφαρμογή για δωρεάν παρακολούθηση ταινιών και σειρών, όπως τα γνωστά Popcorn Time και Streamio. Ένα από τα προτερήματα του TeaTV είναι πως ψάχνει για ταινίες και σειρές σε όλο το διαδίκτυο, κάτι που σημαίνει πως αφού καταλήξετε στο τι θέλετε να δείτε, τότε αυτός θα σας προτείνει μία μεγάλη γκάμα πηγών, με αρχεία σε ανάλυση εώς και 1080p. Ωστόσο λόγω της φύσης του αυτό θα βρει μέχρι και ταινίες που παίζονται αυτή την στιγμή στο σινεμά, κάτι που σημαίνει πως αυτές δεν θα είναι διαθέσιμες σε υψηλή ποιότητα. Ευτυχώς, το TeaTV έχει ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, τις περισσότερες φορές σωστά συγχρονισμένους, για το μεγαλύτερο ποσοστό του περιεχομένου του.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι απλά μία λίστα με ταινίες, καθώς μέσα σε αυτό θα βρείτε πληροφορίες για τους ηθοποιούς, κριτικές για ταινίες, ακόμη και λίστες με τις επερχόμενες κυκλοφορίες. Το TeaTV είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows και macOS, ενώ πολύ χρήσιμη είναι και η Android εφαρμογή του, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητά, tablet, αλλά και σε TV Box, για απευθείας προβολή στην τηλεόρασή σας.

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου θα οδηγηθείτε στην σελίδα, όπου θα επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση για την συσκευή σας. Αν επιλέξετε την έκδοση για Windows, θα οδηγηθείτε σε μία άλλη ιστοσελίδα και θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο TeaTV-v1.5.0-32bit.exe ή TeaTV-v1.5.0-64bit.exe, ανάλογα με το αν έχετε 32 ή 64 bit έκδοση των Windows.

Θυμίζουμε πως κάποιες από τις ταινίες και σειρές που διατίθενται για προβολή μέσω αυτών των προγραμμάτων, υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και τις βλέπετε με δική σας ευθύνη!


 
Έκδοση: 1.5.0
Μέγεθος: 48MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, macOS, Android
Κατασκευαστής:Teatv
Πηγή: teatv.net
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος ΧιωτέλληςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


0 Σχολια...γραψε το δικο σου σχολιο :

δημοσιευση σχολιου

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα