Double Dragon Reloaded - Μάχες σώμα με σώμα σ' ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια των 80s σε σπέσιαλ επανέκδοση

Παίξε δωρεάν την ανανεωμένη έκδοση του Double Dragon


O Έλληνας δημιουργός MAGGGAS είναι τελικά πολύ μάγκας αφού κατάφερε να παντρέψει τις δύο πρώτες εκδόσεις του παιχνιδιού "Double Dragon" δημιουργώντας ένα ολόφρεσκο παιχνίδι και δίνοντας κίνητρο όχι μόνο στους παλιούς παίκτες να ξαναπαίξουν ένα τόσο ίδιο και ταυτόχρονα ανανεωμένο παιχνίδι, αλλά και στους νεότερους που θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το παιχνίδι που άφησε εποχή και σίγουρα έχουν παίξει οι γονείς τους.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όμως αυτής της έκδοσης δεν είναι η ένωση των δύο παιχνιδιών.
Ναι καλά διαβάσατε! Ο δημιουργός αποφάσισε να μας τρελάνει καθώς μας δίνει αρκετές επιλογές για τον χαρακτήρα που θα επιλέξουμε στο παιχνίδι.




Έτσι, εκτός από τα δύο κλασικά αδέρφια Billy και Jimmy Lee, μπορούμε να επιλέξουμε για χαρακτήρα μας, μέσα από μία πλειάδα εχθρών συμπεριλαμβανομένου και του τελικού Boss τον λεγόμενο (από τα παλιά) RAMBO! Και όμως δεν σταματάμε εδώ διότι στην  τελευταία αναβάθμιση του παιχνιδιού προστέθηκαν οι αγαπημένοι μονομάχοι του WWF Superstars, Hulk Hogan και Ultimate Warrior οι οποίοι βαρέθηκαν την αρένα του ΚΑΤΣ και θέλησαν να παίξουν ξύλο στους δρόμους.

Όπως καταλαβαίνετε θα ζήσουμε άλλη μία επική μάχη μεταξύ τους στο φινάλε του παιχνιδιού για τα μάτια της όμορφης Marian. Καλή σας διασκέδαση!


Πάρτε μια γεύση από το Gameplay του ολόφρεσκου Double Dragon Reloaded:



Στο τέλος του άρθρου έχουμε το download link του παιχνιδιού  όπου θα μεταφερθείτε στην σελίδα του δημιουργού για να το κατεβάσετε σε συμπιεσμένη μορφή (.rar) για τον υπολογιστή σας.


σ.σ: Ευχαριστούμε πολύ τον Πάνο από το Retropolis Greece, που ανακάλυψε το παιχνίδι και επιπλέον έγραψε αυτό το άρθρο για λογαριασμό του dwrean.net.


Έκδοση: 2.1.0
Μέγεθος: 90 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Magggas
Πηγή: magggas.itch.io
Συντάκτης του άρθρου: Πάνος (Retropolis Greece)


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram