Εδώ ψάχνεις...

inner - Η ελληνική δωρεάν Blogging πλατφόρμα με έντονα στοιχεία Social Media

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Ελληνική και δωρεάν blogging πλατφόρμα


Το inner.gr είναι μια ελληνική προσπάθεια που στόχο έχει να σου παρέχει το δικό σου χώρο γραφής και έκφρασης με όσο το δυνατόν λιγότερες περισπάσεις. Δεν περιέχει καθόλου διαφημίσεις, είναι μια "καθαρή" πλατφόρμα από περιττά στοιχεία. Στο Inner μπορείς να γράψεις ελεύθερα για οτιδήποτε θέλεις χωρίς λογοκρισία και να εντάξεις τα κείμενά σου στις έτοιμες κατηγορίες που διαθέτει το site. Μου θυμίζει πάρα πολύ τα blogs αλλά είναι κάτι πολύ παραπάνω και φυσικά εντελώς δωρεάν. 

Στο inner.gr μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου προφίλ, να ανεβάσεις την δική σου cover εικόνα, όπως στο Facebook, αλλά πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου Facebook. Τα Social Media στοιχεία συνεχίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού μπορείς να ακολουθήσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα αλλά και να ανταλλάξετε μηνύματα.
Είναι τόσο καλοφτιαγμένη και μίνιμαλ πλατφόρμα, που αμέσως σε προδιαθέτει να αρχίσεις το γράψιμο ή να διαβάσεις κείμενα άλλων χρηστών. Το inner δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου να αρχίσεις να γράφεις αλλά αν ενδιαφέρεσαι να μπεις αμέσως στο κλίμα της πλατφόρμας, μπορείς να διαβάσεις τα βοηθητικά κείμενα: Πώς να γράψεις κείμενο ή το 10+1 λόγοι για να γράψεις στο inner. Τέλος, για να μπορέσεις να ξεκινήσεις το γράψιμο αρκεί μια απλή εγγραφή ή να συνδεθείς μέσω του λογαριασμού σου στο Facebook ή της Google.

Κάνε μια επίσκεψη στο inner ► inner.gr

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr