Jitsi - Δωρεάν βιντεοκλήσεις με απεριόριστα άτομα

Jitsi - Δωρεάν βιντεοκλήσεις


Το Jitsi είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα βίντεο-συνομιλίας με το οποίο μπορείς να κάνεις τηλεδιασκέψεις με απεριόριστο αριθμών ατόμων. Οι συνδέσεις είναι κρυπτογραφημένες και μπορείς να νιώθεις ασφαλής ότι δεν πρόκειται να υποκλέψουν τις συνομιλίες σου. 

Το Jitsi είναι πολυπλατφορμικό, διατίθεται για Windows, Linux και Mac OS λειτουργικά συστήματα, περιέχει πολύ χρήσιμα εργαλεία κατά την τηλεδιάσκεψη, όπως του να μοιράζεσαι στην οθόνη διάφορα έγγραφα ή και το περιβάλλον του λειτουργικού σου με τους άλλους συνομιλητές.

Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος. Εκτός από την κλασική desktop έκδοση, υπάρχει η Web εφαρμογή, το Jitsi Meet (αυτήν προτιμώ) αλλά και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα (Anndroid και iOS).  

Με τη web εφαρμογή, μπορείς να κάνεις βίντεο κλήση με κάποιον φίλο σου ή να διοργανώσεις βίντεο-συναντήσεις χωρίς να κατεβάσεις τίποτα στον υπολογιστή σου. Απλά, δημιουργείς το δικό σου δωμάτιο και καλείς τους φίλους σου. Τόσο απλά και τόσο γρήγορα. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: jitsi.org
Πηγή: jitsi.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal