LidLocker - Κλειδώστε το laptop σας κατεβάζοντας την οθόνη του

κλείδωμα λάπτοπ χωρίς να κλείσει ή να μπει sleep


Το Zidlocker είναι ένα αρκετά απλό και δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο σας επιτρέπει να κλειδώνεται το laptop σας όταν κατεβάζετε την οθόνη του. Από μόνα τους τα Windows 10, μέσα από τις επιλογές ενέργειας επιτρέπουν τον υπολογιστή σας να κλείσει, να μπει σε κατάσταση sleep ή hibernate, ωστόσο καμία δεν επιτρέπει το απλό κλείδωμα του υπολογιστή σας, χωρίς αυτός να σταματήσει να τρέχει τα προγράμματα που είχατε ανοικτά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε το αρχείο εγκατάστασης και έπειτα μία κλειδαριά θα εμφανιστεί στην μπάρα εργαλείων του υπολογιστή σας. Τώρα όλα είναι έτοιμα και αφού κατεβάσετε την οθόνη του laptop σας, αυτό θα κλειδώσει χωρίς να μπει σε κατάσταση sleep ή hibernate. Αφού την ανοίξετε ο υπολογιστής θα σας σας ζητήσει τον κωδικό ή το PIN σας, έτσι ώστε να μην έχει πρόσβαση σε αυτόν οποιοσδήποτε άλλος.


Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 289ΚΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Zards Software
Πηγή: Softpedia
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram