Pixlr - Το δωρεάν Photoshop που είναι online και μιλάει ελληνικά

Το δωρεάν Photoshop

Υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφίας, κάποιες από τις οποίες τρέχουν ακόμη και στα κινητά μας τηλέφωνα. Ωστόσο οι περισσότερες από αυτές αν και καλύπτουν τις ανάγκες ενός απλού χρήστη, τα βρίσκουν σκούρα όταν αυτός αρχίσει και γίνεται πιο απαιτητικός. Εκεί έρχεται το Pixlr, μία δωρεάν εφαρμογή που τρέχει σε online περιβάλλον, δηλαδή μέσω του browser μας, που έχει περισσότερα κοινά με το Photoshop της Adobe, παρά με τα παραπάνω προγράμματα.

Το Pixlr μπορεί να επεξεργαστεί οποιαδήποτε εικόνα ανεβάσουμε ή δημιουργήσουμε από μηδέν με καθαρό template. Το γραφικό του περιβάλλον θα σου θυμίσει έντονα αυτό του Photoshop, όπως βέβαια και η λειτουργία του. Μάσκες, φίλτρα, εφέ, επεξεργασία σε επίπεδα (layers), brushes, προσθήκη κειμένου, ακόμη και AI εργαλεία! 

Σημαντικό: Στη δωρεάν έκδοση, το Pixlr σε αφήνει μέχρι τρεις φορές να αποθηκεύσεις το αποτέλεσμά σου και για ένα 24ωρο. Το επόμενο 24ωρό έχεις άλλες τρεις φορές κ.ο.κ. Οπότε, για ερασιτέχνες που ασχολούνται περιστασιακά με την επεξεργασία φωτογραφίας, νομίζω ότι είναι μια χαρά. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή είναι μεταφρασμένη στην Ελληνική γλώσσα! 

Επισκέψου την εφαρμογή: Pixlr - Δωρεάν online Photoshop

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal