Showbox - Δείτε εύκολα τις τελευταίες ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

ταινίες και σειρές android με ελληνικούς υπότιτλους



Στο παρελθόν σας έχουμε παρουσιάσει αρκετές λύσεις για παρακολούθηση ταινιών και σειρών εντελώς δωρεάν. Σήμερα θα δούμε ακόμη ένα πρόγραμμα αυτού του είδους, το οποίο είναι και από τα αγαπημένα μας, λόγω της ευκολίας στην χρήση του αλλά και του πλούσιου περιεχομένου του. Αυτό είναι το γνωστό Showbox, ένα πρόγραμμα που έχει δεχτεί πολύ "πόλεμο" από εταιρίες ωστόσο παραμένει ενεργό, με πάρα πολλούς χρήστες. Το Showbox είναι διαθέσιμο για συσκευές Android, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να το τρέξετε και σε ένα android tv box, ώστε να δείτε ταινίες στην τηλεορασή σας.

Μέσω του Showbox θα βρείτε πάρα πολλές ταινίες, όλες τις τελευταίες μεγάλες κυκλοφορίες, καθώς και όλες τις γνωστές και μη σειρές. Όπως είναι λογικό αυτό περιλαμβάνει ελληνικούς υπότιτλους στο μεγαλύτερο ποσοστό του περιεχομένου του, ενώ σας αφήνει να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο video player με κάποιον άλλο της επιλογής σας. Τέλος, αυτό μπορεί να διατηρήσει το αρχείο της ταινίας μετά την προβολή της, ή ακόμη και να κατεβάζει αυτόματα τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς, μόλις αυτά γίνονται διαθέσιμα.

Όπως είναι λογικό το Showbox δεν θα το βρείτε στο Google Playstore, ενώ εδώ και μέρες η επίσημη ιστοσελίδα του είναι "κάτω". Αυτό σημαίνει πως στο διαδίκτυο γίνεται πάρτι με πάρα πολλές ψεύτικες εφαρμογές Showbox, που μπορεί να περιέχουν ιούς ή να μην λειτουργούν σωστά. Μέσω του δικού μας συνδέσμου θα μπορέσετε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοσή του χωρίς διαφημίσεις, την οποία βρήκαμε μέσω της κοινότητας του προγράμματος στο Reddit. Η εφαμοργή κατά την εκκίνηση θα σας αναφέρει πως υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, όμως αυτή δεν αφορά την έκδοση χωρίς διαφημίσεις και συνεπώς δεν μπορείτε να την κάνετε.

Όπως πάντα, θυμίζουμε πως κάποιες από τις ταινίες και σειρές που διατίθενται για προβολή μέσω αυτών των προγραμμάτων, υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και τις βλέπετε με δική σας ευθύνη!

Έκδοση: 5.11 (ad-free)
Μέγεθος: 39.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Showbox Team
Πηγή:  reddit.com/r/showbox
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram