Lightning - Ένας ανοικτού κώδικα browser που συνδυάζει ταχύτητα και ιδιωτικότητα

περιηγητής με έμφαση στην ασφάλεια ιδιοτικώτητα



O Lightning είναι ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους browser για Android συσκευές και το εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα. Κύρια πρωτερήματά του έναντι των άλλων "ανταγωνιστών" του είναι η ταχύτητά του και οι πολλές δυνατότητες που δίνει στους χρήστες για να προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Για παράδειγμα υπάρχει η δυνατότητα για ανώνυμη περιήγηση, ενώ ο Lightning browser μπορεί ακόμη και να κάνει χρήση του δικτύου του TOR, μέσω του πρόσθετου Orbot.

Παράλληλα αυτός διαθέτει πάρα πολλές λειτουργίες, όπως καρτέλες, σελιδοδείκτες, dark mode, night mode για όσους σερφάρουν πριν κοιμηθούν κ.α. Όλα τα παραπάνω σε ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα που αναπτύσσεται από ένα άτομο!

Τον Lightning browser θα τον βρείτε στο PlayStore, μέσω του παρακάτω link, αλλά και στο F-Droid, το εναλλακτικό store με μόνο δωρεάν και open source εφαρμογές.

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR Code:



Έκδοση: 4.5.1
Μέγεθος: 2.3MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.0+)
Κατασκευαστής: Anthony Restaino
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram