«SUPER» 2018 - Παντοδύναμο πολυεργαλείο για μετατροπές αρχείων ήχου και βίντεο

 δωρεάν πολυεργαλείο για την μετατροπή αρχείων ήχου και βίντεο



Εάν χρειάζεστε ένα απλό, όμως αποδοτικό εργαλείο για να μετατρέψετε ή να παίξετε οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων (ήχος, βίντεο), χωρίς την ανάγνωση εξειδικευμένων εγχειριδίων τότε το SUPER είναι όλα όσα χρειάζεστε και φυσικά εντελώς δωρεάν! Βέβαια, διακρίνω έλλειψη έμπνευσης στην ονοματοδοσία από τους δημιουργούς της εφαρμογής, διότι το SUPER πιο πολύ παραπέμπει σε κάποιο απορρυπαντικό που κάνει σούπερ καθαριότητα παρά σε εφαρμογή.


Το SUPER υποστηρίζει κάθε μορφή αρχείου πολυμέσων. Πρόκειται για ένα κωδικοποιητή πολυμέσων (Multimedia encoder) και αναπαραγωγέα πολυμέσων (Multimedia player), εύκολο στη χρήση με ένα απλό κλικ.
Στη τελευταία έκδοση, προστέθηκε η επιλογή του Recorder. Δηλαδή, μπορείτε να καταγράψετε την δραστηριότητα στο desktop σας ή την καταγραφή από κάποια Web κάμερα χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετου λογισμικού. 

Δώστε προσοχή


  • Στο Dowload link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση. Προσοχή όμως μην κατεβάσετε την Special έκδοση η οποία είναι επί πληρωμή. Στο Screenshot που ακολουθεί επισημαίνουμε ποιο αρχείο πρέπει να κατεβάσετε για τη δωρεάν έκδοση.

  • Επίσης, στη δωρεάν έκδοση θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει τρίτα διαφημιστικά προγράμματα. Για να το αποφύγετε αυτό, να είστε προσεκτικοί κατά την εγκατάσταση ή χρησιμοποιήστε το Unchecky


Έκδοση: 2018 build.74
Μέγεθος: 66.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: erightsoft.com
Πηγή: erightsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης




Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram