AHA Music - Δωρεάν εφαρμογή που σου βρίσκει το τραγούδι που ακούς με μεγάλη επιτυχία

Δωρεάν addon για Google Chrome που σου βρίσκει το τραγούδι που ακούς


Πόσες φορές βλέπουμε ένα βίντεο στο Youtube ή μια ταινία στο Netflix και θέλουμε διακαώς να μάθουμε το τραγούδι ή την μουσική που ακούγεται στο Background;
Παλιότερα, είχαμε παρουσιάσει το Shazam, μια εφαρμογή για κινητά που σου βρίσκει το τραγούδι που ακούς, και κάνει αυτή τη δουλειά με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας αλλά σήμερα έχουμε και το AHA Music, ένα εκπληκτικό δωρεάν addon (πρόσθετο) στον Google Chrome και Microsoft Edge με το οποίο μπορούμε άμεσα να χρησιμοποιήσουμε για να βρούμε το τραγούδι που θέλουμε. Μπορεί να ξεκινήσαμε όλοι με το Shazam και να είναι ο πρωτοπόρος σε αυτό, αλλά καλό είναι να δούμε και να συγκρίνουμε κι' άλλους παίκτες! 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι πατήσουμε το εικονίδιο του πρόσθετου την ώρα που παίζει το τραγούδι και τα υπόλοιπα είναι γνωστά με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. 

Θεωρούμε ότι το AHA Music είναι αρκετά ποιοτική εφαρμογή και αυτό φαίνεται από τα περισσότερα των 800.000 downloads και την πολύ καλή κριτική που έχουν βάλει οι χρήστες που το χρησιμοποιούν. 

Έκδοση: 1.0.2
Μέγεθος: 99.42 KiB
Συμβατός Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: aha-music.com
Πηγή: aha-music.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram