«Remove Image Background» - Η αποτελεσματικότερη δωρεάν web εφαρμογή για να αφαιρέσεις το Background από τις φωτογραφίες

αφαίρεση background από φωτογραφίες με μία κίνηση


Αν θέλεις το πιστεύεις ή όχι, δεν έχω δει καλύτερο online εργαλείο από το «Remove Image Background». Το λέμε και στον τίτλο, πρόκειται για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του είδους, με την οποία με μία μοναδική κίνηση που κάνεις, δηλαδή να ανεβάσεις την φωτογραφία, αφαιρείς το Background. Αυτό βέβαια οφείλεται στον εξαιρετικό αλγόριθμο που κατάφεραν οι προγραμματιστές της εφαρμογής και πραγματικά αξίζουν τα εύσημα.

Το «Remove Image Background» λοιπόν είναι μία Web εφαρμογή που σου αφαιρεί το Background της φωτογραφίας σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Συνήθως χρειάζεται γνώσεις προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών για να αφαιρέσεις το background από μια εικόνα ενώ εδώ, στη δική μας περίπτωση, την γνώση την έχει ο αλγόριθμος και μεις απλά κουνάμε το ποντίκι!

Μπορείς να ανεβάσεις οποιονδήποτε τύπο εικόνας είτε από τον υπολογιστή σου είτε να δώσει το link της. Μέχρι στιγμής η υπηρεσία δέχεται φωτογραφίες που υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος μέσα στο κάδρο της ή κάποιο αυτοκίνητο (όπως μας αναφέρουν) και όχι σκέτα τοπία για παράδειγμα.


Η σελίδα της εφαρμογής ► Remove.bg


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram