Swift Streamz - Δες κανάλια απ'όλο τον κόσμο δωρεάν

Δωρεάν εφαρμογή για android για να βλέπεις τηλεοπτικά κανάλια απ' όλο τον κόσμο


Με το Swift Streamz, μια δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές, μπορείς να δεις πάνω από 720 τηλεοπτικά κανάλια απ'όλο τον κόσμο εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή διαθέτει κατηγοριοποιημένα τα κανάλια ανά χώρα και ανά είδος θεάματος. Οπότε, θα δείτε Αθλητικά κανάλια, Παιδικά, Ταινίες, ντοκιμαντέρ για την φύση και την επιστήμη κ.α.

Το κακό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά κανάλια από την Ευρωπαϊκή ένωση. Το μόνο που είδα ήταν κανάλια από Αγγλία και Γαλλία.

Πέραν αυτού όμως, αποτελεί μια πρώτης τάξεως λύση για την android συσκευής σας αλλά και για το TV box σας. Παίζει απροβλημάτιστα, διαθέτει δικό του ενσωματωμένο Player αλλά είναι συμβατό και με άλλους γνωστούς Players όπως το VLC.

Τέλος, να πούμε ότι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Swift Streamz στον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον Android Emulator. Δείτε εδώ μια λίστα με android emulators που παρουσιάσαμε στο site μας.


Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: -
Μέγεθος: 16.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: swiftstreamz.com
Πηγή: swiftstreamz.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram