Find.Same.Images.OK - Το δωρεάν πρόγραμμα που βρίσκει τις διπλές φωτογραφίες στον υπολογιστή σου

δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης διπλότυπων εικόνων


Το «Find.Same.Images.OK» εκτός του ότι ο δημιουργός του δεν είχε έμπνευση για τίτλο, είναι ένα δωρεάν λογισμικό για Windows που μας επιτρέπει να βρίσκουμε πανομοιότυπες εικόνες στον υπολογιστή μας ακόμα και αν αυτές έχουν περιστραφεί, αλλάξει το μέγεθος ή έχουν αλλάξει με κάποιον άλλον τρόπο.
Ξεκινώντας το πρόγραμμα, απλά επιλέγουμε έναν ή περισσότερους φακέλους που θέλουμε να σαρώσει το πρόγραμμα και αυτό θα επιστρέψει μια λίστα όλων των εικόνων που είναι είτε διπλότυπες είτε παρόμοιες.
Στη συνέχεια, μπορούμε να επιλέξουμε τις εικόνες από τη λίστα και να τις διαγράψουμε, να τις μετακινήσουμε ή ότι άλλο θέλουμε να κάνουμε με αυτές.  Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει έξυπνο σύστημα επιλογής (από τις διπλές εικόνες), να επιλέγει αυτές με την καλύτερη ανάλυση . Καλό αυτό αν θέλουμε να δώσουμε τέτοια εντολή να αποθηκεύει μόνο αυτές και τις άλλες να τις διαγράφει.

To πρόγραμμα διατίθεται σε εκδόσεις για 32bit και 64bit συστήματα, ενώ υπάρχει και μια portable έκδοση. Όλα αυτά θα τα βρείτε στο download link που σας δίνουμε πιο κάτω.


Έκδοση: 1.39
Μέγεθος: 773 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής:  Nenad Hrg
Πηγή: softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram