DownMetric - Η σελίδα που υπολογίζει τον χρόνο που κατεβάζεις ένα αρχείο

Δωρεάν εργαλείο που μετρά το χρόνο Download ενός αρχείου ανάλογα τη ταχύτητα σύνδεσης

Το DownMetric είναι μια απλή ελληνική ιστοσελίδα που περιέχει έναν online υπολογιστή/εργαλείο με το οποίο μπορείτε να μετρήσετε το χρόνο λήψης (Time-Download) ενός αρχείου ανάλογα με την ταχύτητα λήψης που σου παρέχει ο πάροχος της σύνδεσής σου στο ίντερνετ.
Μέσα από τον υπολογιστή σας δίνονται έτοιμες ταχύτητες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει με τη δική σας αλλά υπάρχει πεδίο που μπορείτε να βάλετε το ακριβές νούμερο της ταχύτητας σύνδεσής σας.
Το πρόγραμμα είναι πολύ απλό αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε στο κενό πεδίο το μέγεθος αρχείου που θέλετε να υπολογίσει το DowmMetric και πατάτε το κουμπί "calculate".  Όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.
Για παράδειγμα, αν θέλετε να κατεβάσετε ένα αρχείο χωρητικότητας 500 MB και η πραγματική ταχύτητα σύνδεσης είναι 24 Mbps, τότε το αρχείο θα κατέβει σε

Αν δεν γνωρίζετε με πόση ταχύτητα κατεβάζετε, στο DownMetric ενσωματώνεται εργαλείο SpeedTest για να ελέγξετε την ταχύτητα Download, Upload και το Ping.

Επισκεφτείτε την σελίδα ► DownMetric

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram