Ανάγραμμα - Το καλύτερο Ελληνικό παιχνίδι λέξεων με αναγραμματισμούς

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι λέξεων με αναγραμματισμούς


Το «Ανάγραμμα» είναι ένα ελληνικό παιχνίδι λέξεων για Android συσκευές στο οποίο καλείστε να βρείτε τις σωστές λέξεις που κρύβονται πίσω από τους αναγραμματισμούς. Ένα ποιοτικό παιχνίδι από την Ithaca Apps (14.000+ ανέκδοτα, Τρομακτικές Ιστορίες, Λέξεις!)  που θα σε κάνει να εθιστείς αλλά και να γυμνάσεις το μυαλό σου.

Στο «Ανάγραμμα» το παιχνίδι δεν έχει τελειωμό αφού μόλις ξεκίνησε την πορεία του στο store της Google και διαθέτει ήδη 1200 παζλ με πάνω από 35.000 λέξεις. Θετικότατο στοιχείο στο παιχνίδι είναι ότι για κάθε λέξη που βρίσκετε υπάρχει και η ετυμολογία της. Εκτός από το να σου γυμνάζει το μυαλό δηλαδή, σε εκπαιδεύει κιόλας. Τέλος, να αναφέρουμε ότι για να παίξεις το «Ανάγραμμα» δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και μπορείς να το "λιώσεις" χωρίς να αγχώνεσαι για τα δεδομένα.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR code:Έκδοση: 1.00
Μέγεθος: 7.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 και άνω
Κατασκευαστής: Ithaca Apps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram