Λίστα με Ελληνικές ιστοσελίδες που έχουν παράξει Fake News



Στην παρακάτω δανειζόμενη "μαύρη λίστα" από τα Ελληνικά Hoaxes, σας παρουσιάζουμε όλα τα ελληνικά sites που κατά καιρούς ή ακόμα και συνεχόμενα, παρουσιάζουν ψεύτικες ειδήσεις. Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη οπότε οπλιστείτε με υπομονή και δείτε τι μαργαριτάρια έχουμε που χαίρουν μεγάλης επισκεψιμότητας.

Μπορεί να είμαστε σελίδα που παρουσιάζει δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια αλλά οφείλουμε να προστατέψουμε τους αναγνώστες μας από τέτοιου είδους σελίδες και να τους προτρέψουμε να χρησιμοποιούν περισσότερο τη λογική και την κριτική σκέψη προτού πιστέψουν οτιδήποτε. Δείτε το σαν ένα "Antivirus ψεύτικων ειδήσεων".

Αυτή η λίστα είναι στην ουσία ο κόπος και οι αναρίθμητες εργατοώρες που ξοδεύτηκαν σε βάθος ετών από τα ελληνικά Hoaxes και μετουσίωσαν σε ένα εκπληκτικό πρόσθετο για browsers.  Μέσα σε αυτή την λίστα, υπάρχουν ακόμα σελίδες που παράγουν σάτιρα αλλά στο Ελλαδιστάν πολλοί είναι αυτοί που τα αναπαράγουν ως αληθινά.  Επίσης, δίπλα από τα sites της λίστας, σας έχουμε παραδείγματα άρθρων με Fake News που έχουν καταρριφθεί από τα ελληνικά hoaxes για τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Ξεκινάμε λοιπόν.

Ελληνικά sites που έχουν (ή και συνεχίζουν) να παράγουν Fake News:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram