Loom - Γράψε σε βίντεο αυτό που κάνεις στον υπολογιστή σου με ένα απλό πρόσθετο στο Google Chrome

δωρεάν πρόσθετο με το οποίο καταγράφεις σε βίντεο αυτό που κάνεις στον υπολογιστή
Το Loom είναι ένα εκπληκτικό και δωρεάν πρόσθετο (addon) για τον Google Chrome με το οποίο μπορείς να καταγράψεις σε βίντεο την οθόνη του υπολογιστή σου. Αυτό που κάνει το Loom ιδιαίτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα στον υπολογιστή σου, όλα τα κάνεις με αυτό το πρόσθετο! Εκτός όμως από την απλή καταγραφή, μπορείς να γράψεις ταυτόχρονα τον εαυτό σου, ενεργοποιώντας την κάμερα του υπολογιστή σου, συνοδευόμενο και από το μικρόφωνο. Κατάλληλο για Video tutorials που θέλεις να δημιουργήσεις για εκπαιδευτικούς ή άλλους σκοπούς.





Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να εγκαταστήσεις το πρόσθετο στον Google Chrome, να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο Loom ή απευθείας login με τον λογαριασμό σου στη Google και να αρχίσεις τις εγγραφές. Το αποτέλεσμα της καταγραφής αποθηκεύεται αυτόματα στον λογαριασμό σου στο Loom όπου από κει σου δίνεται το link του βίντεο για να το μοιράσεις με φίλους και συνεργάτες ή να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σε MP4 μορφή. Φανταστικό δεν είναι; Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μέχρι στιγμής το έχουν εγκαταστήσει πάνω από 800.000 χρήστες με την κριτική να είναι εντυπωσιακή αφού φτάνει τα 4.8 αστέρια! Άρα, δεν το συζητάμε καν για την ποιότητα του συγκεκριμένου πρόσθετου.

Έκδοση: 3.3.11
Μέγεθος: 3.67 MB
Συμβατός Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: useloom.com
Πηγή: useloom.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram