Khan Academy - Η πιο πλούσια πλατφόρμα δωρεάν μαθημάτων με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας

μαθηματικά, χημεία, γεωμετρία, φυσική, οικονομικά, ιστορία, προγραμματισμός

Η Khan Academy είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με στόχο την δωρεάν παροχή εκπαίδευσης προς όλους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Η ακαδημία του Καν, περιέχει χιλιάδες δωρεάν μαθήματα, για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, από μαθηματικά, χημεία, γεωμετρία και φυσική, μέχρι οικονομικά, ιστορία, προγραμματισμό και πάρα πολλά άλλα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθημάτων είναι με την μορφή βίντεο και διατίθενται δωρεάν μέσω της πλατφόρμας του Youtube, ωστόσο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ακαδημίας, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε ευκολότερα λόγω της κατηγοριοποίησης που υπάρχει. Εδώ, θα βρείτε όλα τα μαθήματα που υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα, δηλαδή βίντεο με ελληνική μεταγλώττιση, ενώ μέσω της σελίδας της ακαδημίας και αφού εφαρμόσετε τα κατάλληλα φίλτρα, μπορείτε να βρείτε τα μαθήματα που έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Khan Academy έχει τις δικές τους εφαρμογές, για Android, iOS αλλά και Windows 10. Σε κάθε περίπτωση, το έργο που προσφέρει το Khan Academy έχει τεράστια αξία και αξίζει να το έχετε υπόψιν σας, ειδικά σε περίπτωση που είστε γονιός ή εκπαιδευτικός.



Επισκεφθείτε την αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας: khanacademy.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram