Εδώ ψάχνεις...

ccradio.ellak.gr: Ένα Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, απαλλαγμένο από πνευματικά δικαιώματα

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν ραδιόφωνο με μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα


Το ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο ccradio.ellak.gr είναι μια δωρεάν υπηρεσία που απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να αναπαράγουν δημόσια στους χώρους τους μουσική που διανέμεται ελεύθερα με άδειες Creative Commons και δεν δημιουργεί απαιτήσεις από φορείς συλλογικής διαχείρισης. Είναι κατάλληλο για καφετέριες, Youtubers και γενικά δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν μουσική απαλλαγμένη από πνευματικά δικαιώματα.

Το ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο ccradio.ellak.gr είναι ελεύθερα προσβάσιμο όλο το εικοσιτετράωρο. Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία και μέσα από τον λογαριασμό σας θα έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης όλου του ιστορικού των μουσικών κομματιών (logs) ανά ημέρα, που διασφαλίζει πως το σύνολο της μουσικής διατίθεται ελεύθερα.

Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να επιλέξουν το είδος της μουσικής που επιθυμούν να αναπαράγουν μέσα από διαθέσιμες λίστες με διαφορετικά είδη μουσικής που ανανεώνονται συχνά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 12.000 μουσικά κομμάτια σε κατηγορίες όπως: HipHop, Electronic, Jazz, Pop, Rock, Blues, Soul, RnB, Dubstep, Chill-Out αλλά και μίξεις ειδών μεταξύ τους.

Επισκέψου το Ραδιόφωνο ► ccradio.ellak.gr

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα