Samsung Browser - Ένας από τους καλύτερους browser για συσκευές Android

Android Browser Samsung με αρκετές λειτουργίες


Σίγουρα οι περισσότεροι μόλις πάρουμε μία νέα συσκευή κατεβάζουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές, ανάμεσά τους και ο browser. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην δίνουμε καμία σημασία στις ενσωματωμένες εφαρμογές του κινητού μας, οι οποίες όμως δεν είναι πάντα "για πέταμα". Μία από αυτές είναι και ο ενσωματωμένος browser της Samsung, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους browser για φορητές συσκευές.

Αυτός βασίζεται πάνω στον Chromium, την ανοικτού κώδικα έκδοση του γνωστού Google Chrome, και έρχεται με πάρα πολλές λειτουργίες, χωρίς ωστόσο να στερείται ταχύτητας. Ταυτόχρονα, αυτός υποστηρίζει ανώνυμη περιήγηση και λειτουργία ανάγνωσής, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν με μεγαλύτερη άνεση, μέσα σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον, τα άρθρα που βρίσκουν. Τέλος, ο Samsung Browser έχει τα δικά του "content blockers", μέσω των οποίων η πλοήγησή σας θα γίνει λιγότερο κουραστική. Ο browser της Samsung είναι διαθέσιμος για όλες τις συσκευές Android, μέσω του Google PlayStore.

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:




Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+)
Κατασκευαστής: Samsung
Πηγή: PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram