TVZion - Μία νέα λύση για δωρεάv προβολή ταινιών και σειρών με υπότιτλους

popcorn time teatv terrarium alternative


Το Zion είναι ακόμη μία πρόταση για αναπαραγωγή ταινιών και σειρών σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, δηλαδή για smartphones, tablets αλλά και TV box, για απευθείας προβολή στην τηλεόρασή σας. Το Zion σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές όπως το TeaTV, το Popcorn Time, με τις οποίες μοιάζει αισθητικά, είναι μία μηχανή αναζήτησης, η οποία ψάχνει για το αρχείο της ταινίας ή του επεισοδίου της επιλογής σας, σε περισσότερες από 25 ιστοσελίδες.

Αφού η αναζήτηση ολοκληρωθεί μετά από κάποια δευτερόλεπτα, εσείς διαλέγετε ένα από τα διαθέσιμα link (ανάλογα και με την ποιότητα που θα θέλατε για κάθε ταινία) και έπειτα η αναπαραγωγή ξεκινά. Σε περίπτωση που ένα από τα διαθέσιμα link δεν λειτουργεί, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα άλλο. Για να έχετε ελληνικούς υπότιτλους, αρκεί να επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να επιλέξετε τους ελληνικούς υπότιτλους ως προεπιλογή.

Η εφαρμογή είναι αρκετά νέα, άρα ενδέχεται να συναντήσετε κάποια bugs, ωστόσο ο δημιουργός της είναι αρκετά ενεργός και διαθέτει συνεχώς νέες αναβαθμίσεις. Τέλος, θυμίζουμε πως κάποιες από τις ταινίες και σειρές που διατίθενται για προβολή μέσω αυτών των προγραμμάτων, υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και τις βλέπετε με δική σας ευθύνη!


Έκδοση: 3.1.1
Μέγεθος: 8.3ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: TVZiondev
Πηγή: tvzionapp.live
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram