Hyperion Launcher - Ένας ολοκαίνουργιος γρήγορος launcher που θα απογειώσει το κινητό σας

Ένας γρήγορος launcher για συσκευές Android

Η αλλαγή του launcher είναι ένα από τα πρώτα βήματα που κάνουν αρκετοί μόλις παραλάβουν το νέο τους κινητό. Οι περισσότεροι βέβαια έχουν κολλήσει με ένα συγκεκριμένο launcher, π.χ. εγώ με τον Nova, και δύσκολα πειραματίζονται με νέους, τουλάχιστον στο βασικό τους smartphones. Ωστόσο, στο PlayStore βρίσκονται αρκετοί launchers που έχουν ενδιαφέρον, και ένας από αυτούς είναι και ο ολοκαίνουργιος Hyperion Launcher.

Ο Hyperion κυκλοφόρησε μόλις πριν έναν μήνα, όμως παρά την μικρή διάρκεια ζωής του έχει αρκετές δυνατότητες και συνεχώς βελτιώνεται. Πρόκειται για έναν ελαφρύ launcher, που υπόσχεται να βελτιώσει την ταχύτητα του κινητού σας, ενώ σε αυτόν είναι ενσωματωμένες πάρα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης (χρώματα, εικονίδια, γραμματοσειρά, μέγεθος μενού). Παράλληλα αυτός υποστηρίζει αρκετά gestures, ενώ τα animations του φαίνονται ευχάριστα και μη κουραστικά.

Όπως αναφέρουν και οι δημιουργοί του, ο Hyperion Launcher είναι κάτι παραπάνω από το σπίτι σας και σε αυτόν έχον ενσωματωθεί πάρα πολλά χαρακτηριστικά από άλλους launchers, τα οποία λάτρεψαν οι δημιουργοί του.



Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:




Έκδοση: 35
Μέγεθος: 3.3ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής:
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram