Liyla and the Shadows of War - Το παιχνίδι με τα ισχυρότερα μηνύματα κατά του πολέμου

Δωρεάν παιχνίδι με ισχυρά μηνύματα κατά του πολέμου


Το 2014, μετά από 51 ημέρες πολέμου στην Γάζα, περισσότεροι από 2100 Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί. Τα Ηνωμένα Έθνη αναγνώρισαν περισσότερους από 1500 ανθρώπους, απλούς άμαχους πολίτες, ανάμεσά τους 538 παιδιά και 253 γυναίκες.
11.000 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι απλοί πολίτες, ανάμεσά τους 3106 παιδιά, 1970 γυναίκες και 368 ηλικιωμένοι. 100 από τα τραυματισμένα παιδιά έμειναν μόνιμα ανάπηρα. Αυτό ακριβώς κάνει ο πόλεμος. Είναι ανεξέλεγκτος και δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις.

To «Liyla and the Shadows of War» είναι ένα παιχνίδι για Android συσκευές που αφήνει ένα ισχυρό μήνυμα κατά του πολέμου. Στην ουσία, αποτυπώνει μέσα από το μικρό του Gameplay, την αδιακρισία, την αδικία, τον πόνο και την καταστροφή που αφήνει πίσω του ο πόλεμος.
Ο δημιουργός του παιχνιδιού Rasheed Abueideh, βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα για να φτιάξει αυτό το παιχνίδι. Όπως προαναφέραμε, είναι πολύ μικρό το gameplay του αλλά πραγματικά αξίζει να το κατεβάσεις και να το παίξεις για τα μηνύματα που σου αφήνει και τα δυνατά συναισθήματα που σου δημιουργεί.




Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 77 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω
Κατασκευαστής: Rasheed Abueideh
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram