AmigAlive - Παίξτε δωρεάν παιχνίδια της Amiga online με αντιπάλους από όλο τον κόσμο

emulator amiga με online δυνατότητες multiplayer


Το AmigAlive είναι ένα Project το οποίο δημιουργήθηκε εξαιτίας της αγάπης της κοινότητας προς τους προσωπικούς υπολογιστές της Commodore. Στην πράξη το AmigAlive είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε χρήστες από όλο τον κόσμο να παίξουν online multiplayer με παιχνίδια της Amiga, σαν να κάθονταν στον ίδιο υπολογιστή!

Στα ενδότερα του AmigaLive βρίσκεται ο FS-UAE, ένας από τους πιο φιλικούς emulators για τον υπολογιστή της Commodore. Αυτός είναι και ο λόγος που το AmigAlive είναι διαθέσιμο για τα 3 πιο γνωστά λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, δηλαδή Windows, Mac OS και Linux. Για να χρησιμοποιήσετε το AmigAlive χρειάζεστε μόνο τον υπολογιστή σας και μία σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ αυτό υποστηρίζει, εκτός απο πληκτρολόγιο και ποντίκι, joysticks και gamepads.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε κάποια από τα παιχνίδια που θα βρείτε μέσα σε αυτό, δηλαδή τα Lemmings, Battletoads, Double Dragon, Gauntlet, Golden Axe, Lotus, Micromachines, Sensible  Soccer και πάρα πολλά άλλα!



Έκδοση: 0.97
Μέγεθος: 92ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Multiplayer Gaming Project
Πηγή: amigalive.com
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram