«Ελληνικό Τραγούδι» - Δωρεάν δισκογραφίες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών

Δωρεάν Δισκογραφίες Ελλήνων Καλλιτεχνών

Ψάχνοντας στο Youtube ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο και ποιοτικό κανάλι που φέρει τον τίτλο «Ελληνικό Τραγούδι», μέσω του οποίου μπορείτε να ακούσετε και να δείτε σπουδαίες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού και της ιστορίας του από τη δεκαετία του '60 έως και σήμερα μέσα από τη σύμπραξη σπουδαίων τραγουδιστών, συνθετών και στιχουργών που άφησαν εποχή.

Το κανάλι είναι αρκετά δραστήριο με συνεχείς προσθήκες υλικού ενώ το καλύτερό του σημείο είναι η κατηγοριοποίηση. Διαθέτει ολόκληρες δισκογραφίες Ελλήνων καλλιτεχνών κατηγοριοποιημένες ανά δίσκο, με αποτέλεσμα η αναζήτηση καλλιτεχνών να είναι πολύ εύκολη υπόθεση.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι εξής κατηγορίες/playlists:

  • Στέλιος Καζαντζίδης - Official Discography
  • Θάνος Μικρούτσικος - Official Discography
  • Μίκης Θεοδωράκης - Official Discography
  • Γλυκερία - Official Discography
  • Μάνος Χατζιδάκης - Official Discography
  • Διονύσης Σαββόπουλος - Official Discography
  • Βαγγέλης Γερμανός - Official Discography


Επίσης, θα βρείτε playlists λιγότερο γνωστών καλλιτεχνών με ποιοτικές μουσικές όπως: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θανάσης Μωραϊτής, Σαύρα Των Βασιλικών Δρόμων, Πέτρος Τζούμας, Παναγιώτης Μάργαρης, Nor Dar, Νίκος Δανίκας, Νίκος Χουλιαράς και Νικόλαος Γράψας.

Αυτή τη στιγμή, το «Ελληνικό Τραγούδι» χαίρει μεγάλης απήχησης στο youtube, αφού συγκεντρώνει πάνω από 93 χιλιάδες συνδρομητές με εκατομμύρια views.

Επισκεφτείτε το κανάλι ► Ελληνικό Τραγούδι


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram