«Ελληνικό Τραγούδι» - Δωρεάν δισκογραφίες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών

Δωρεάν Δισκογραφίες Ελλήνων Καλλιτεχνών

Ψάχνοντας στο Youtube ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο και ποιοτικό κανάλι που φέρει τον τίτλο «Ελληνικό Τραγούδι», μέσω του οποίου μπορείς να ακούσεις και να δεις σπουδαίες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού και της ιστορίας του από τη δεκαετία του '60 έως και σήμερα μέσα από τη σύμπραξη σπουδαίων τραγουδιστών, συνθετών και στιχουργών που άφησαν εποχή.

Το κανάλι είναι αρκετά δραστήριο με συνεχείς προσθήκες υλικού ενώ το καλύτερό του σημείο είναι η κατηγοριοποίηση. Διαθέτει ολόκληρες δισκογραφίες Ελλήνων καλλιτεχνών κατηγοριοποιημένες ανά δίσκο, με αποτέλεσμα η αναζήτηση καλλιτεχνών να είναι πολύ εύκολη υπόθεση.

Ενδεικτικά αναφέρω μερικές κατηγορίες/playlists:

  • Στέλιος Καζαντζίδης - Official Discography
  • Θάνος Μικρούτσικος - Official Discography
  • Μίκης Θεοδωράκης - Official Discography
  • Γλυκερία - Official Discography
  • Μάνος Χατζιδάκης - Official Discography
  • Διονύσης Σαββόπουλος - Official Discography
  • Βαγγέλης Γερμανός - Official Discography

Επίσης, θα βρείτε playlists λιγότερο γνωστών καλλιτεχνών με ποιοτικές μουσικές όπως: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θανάσης Μωραϊτής, Σαύρα Των Βασιλικών Δρόμων, Πέτρος Τζούμας, Παναγιώτης Μάργαρης, Nor Dar, Νίκος Δανίκας, Νίκος Χουλιαράς και Νικόλαος Γράψας. Φυσικά, οι playlists είναι αναρίθμητες που μόνο με αναζήτηση (από το ειδικό πλαίσιο που υπάρχει στο κανάλι) μπορείς να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. 

Αυτή τη στιγμή, το «Ελληνικό Τραγούδι» χαίρει μεγάλης απήχησης στο youtube, αφού συγκεντρώνει πάνω από 580 χιλιάδες συνδρομητές με εκατομμύρια views.

Επισκεφτείτε το κανάλι ► Ελληνικό Τραγούδι

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal